Review: Lerarenagenda 2022-2023

Door juf Mieke

Lerarenagenda schooljaar 2022-2023

Toen ik zelf op de middelbare school zat, ging ik jaarlijks naar de schoolcampus bij de V&D. Wat een feest was dat, maar ook keuze stress…..welke schoolspullen ga ik aanschaffen, in welke kleur en natuurlijk: welke agenda kies ik.
Vaak koos ik de Oilily agenda of later de agenda van Pip.
Nu ik zelf juf ben, heb ik nog steeds graag een leuke en fijne agenda, liefst gewoon op papier, om alles te noteren.

Dan komt het dilemma: koop ik er een in de winkel of ga ik op zoek op internet naar een leuke en bijzondere agenda…..

Lerarenagenda 2022-2023

Misschien ben je deze website al eens tegengekomen:
De lerarenagenda voor leraren, gemaakt door Amelie de Sutter.
https://www.lerarenagenda.be

Er zijn heel veel redenen om juist DEZE agenda aan te schaffen voor het aankomende schooljaar!! Ik ga er een paar noemen J

Het meest bijzondere vind ik dat alles met de hand is getekend, geen Canva of ander ontwerpprogramma is hierbij gebruikt. Hij is kleurrijk maar wel met rustige kleuren, vrolijk, iedere maand begint met een spreuk (bijvoorbeeld: bijzondere leraren kunnen horen wat een kind niet kan vertellen) en heeft enorm veel extra’s.

Hij wordt ingebonden en digitaal aangeboden in verschillende soorten en de formaten, namelijk A4 en A5. Helaas zijn een aantal opties op dit moment al uitverkocht. Dus kijk op de website wat mogelijk en handig is voor jou.

De agenda bevat puntenlijsten, overzicht opstart schooljaar, leerlingenlijsten, jaarplanningen, weekoverzichten, uitgebreide to do’s… met vooral heel veel plaats om dingen te noteren. En dat vinden juffen en meesters heeeeel fijn 🤩

Aanvullingen en meer

In de groep op facebook: lerarenagenda 2022-2023 zijn gratis aanvullingen te vinden.
https://www.facebook.com/groups/2637917473130505

Het is ook mogelijk om een aangepast voorblad/voorkant te bestellen in een thema naar keuze. Deze wordt speciaal voor je getekend. Service op maat dus J

Al met al een zeer uitgebreide agenda voor het nieuwe schooljaar!

Ik heb de digitale versie maar wanneer je de keuze hebt, zou ik de ingebonden agenda kopen. Hij bevat namelijk 336 bladzijdes, een flinke print opdracht.

Misschien denk je: ‘Ja, de maakster komt uit België. Daar loopt het schooljaar anders en hebben ze andere feestdagen. En daar noemen ze sommige vakken en groepen net even iets anders.’ Dan is er goed nieuws! Amelie heeft namelijk ook aangepaste agenda’s. Speciaal voor leerkrachten uit Nederland! Je vindt ze via deze links:

Je vindt juf Mieke ook op Facebook, Instagram en op VOORDELEERKRACHT.

Dit blogartikel bevat opgestuurde producten, maar dat maakt de review niet minder eerlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.