Kalender schooljaar 2023-2024

Kalender schooljaar 2023-2024

Meester Tom heeft een mooie kalender gemaakt voor het nieuwe schooljaar. Het is een Word-bestand. Dat betekent dat je hem gemakkelijk kunt bewerken en je persoonlijke planning erin kunt typen.

Bedoeling

De leerlingen krijgen inzicht in het schooljaar en zien welke belangrijke momenten gepland zijn.

Voorbereiding

Heel weinig! Print de kalender uit, noteer de belangrijkste dingen van het schooljaar en hang hem op.

Kalender schooljaar 2023-2024

Meester Tom heeft een mooie kalender voor het nieuwe schooljaar. Het is een Word-bestand, dat je gemakkelijk kunt bewerken. In het document kan je voor jouw eigen groep de hoogtepunten van het schooljaar, alle verjaardagen en alle vakanties zetten. Typ dit alles in de kalender, print de kalender daarna op A3 of A4 formaat en hang hem vervolgens op.

Waarom een kalender in de klas?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om een kalender in je klaslokaal te hangen:

 1. Planning en organisatie:
  Een kalender helpt leerkrachten en leerlingen bij het plannen en organiseren van belangrijke data.
 2. Overzicht:
  Een kalender kan een overzicht bieden van het curriculum en de verschillende onderwerpen die gedurende het schooljaar worden behandeld.
 3. Herinnering aan belangrijke gebeurtenissen:
  Een kalender biedt visuele herinnering aan speciale evenementen of activiteiten, zoals de verjaardagen van jouw leerlingen, schooluitstapjes, of gastsprekers.
 4. Beheer van deadlines:
  Door belangrijke deadlines op de kalender te markeren, kunnen leerlingen en leerkrachten hun tijd beter beheren en ervoor zorgen dat ze op tijd hun taken en opdrachten voltooien.
 5. Zichtbaarheid van vrije dagen en vakanties:
  Het aangeven van vrije dagen en vakanties op de kalender, helpt leerkrachten en leerlingen hun planning aan te passen en rekening te houden met deze dagen.

Taggen! šŸ¤©

Gaan jij deze mooie kalender gebruiken? Laat het weten op Instagram of/en Facebook en tag @tomm1044Ā enĀ @juffrouw_femkeĀ (Insta) en @Tomm104 en @juffrouwfemkegroep8 (FB).

Download

Download hier de kalender.

kalender schooljaar 2023-2024

Meer materialen in deze hangende stijl

Meester Tom heeft meer mooie ontwerpen gemaakt in deze hangende stijl. Je vindt ze door te klikken op de onderstaande afbeeldingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.