Werkboekje Halloween groep 5 t/m 8

logo juf Fem

Werkboekje Halloween groep 5 t/m 8

Juf Fem heeft speciaal voor de maand oktober een Halloween werkboekje ontworpen voor de groepen 5 t/m 8.

Doel

Leerlingen oefenen verschillende vaardigheden (op onder andere creatief, taal-en rekengebied). Het doel van het werken in het boekje is om de betrokkenheid van de leerlingen te vergroten en hen te laten genieten van de leerervaring/plezier tijdens de Halloweenperiode.

Benodigdheden

Voor het werken in het boekje hebben de leerlingen de download nodig en schrijf- en tekenspullen. De meeste opdrachten zijn zonder (veel) uitleg zelfstandig te maken.

Werkboekje Halloween groep 5 t/m 8

In dit werkboekje vind je activiteiten op het gebied van taal, rekenen, schrijven, creativiteit, en meer. De opdrachten variĆ«ren van het oplossen van rekenpuzzels tot het schrijven van Halloweenverhalen en het maken van ‘monsterlijke’ tekeningen.

Juf Fem heeft het boekje zo samengesteld dat leerkrachten de juiste pagina’s kunnen selecteren voor hun klas, afgestemd op de specifieke behoeften en interesses van hun klas. Ook kunnen zij extra activiteiten en opdrachten toevoegen om nog beter aansluiten bij de leerdoelen van de klas, mocht hier behoefte aan/voor zijn.

Griezelachtig veel plezier! šŸŽƒšŸ‘»

Download

Download hier het werkboekje

Werkboekje Halloween

.

Je vindt juf Fem ook op Instagram. Haar account heet @deklasvanjuf_femke.

Bovendien verkoopt juf Fem haar mooie materiaal op VOOR DE LEERKRACHT.

Meer inspiratie

projecten
quizzen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.