Review: Creachick Journal

Door juf Kim

Ik ben gek op structuur en lijstjes. Deze gekte breng ik ook over op collega’s of stagiaires. Ik houd van lijstjes maken en meestal doe ik dit in de vorm van gele memoblaadjes. Deze blaadjes zijn dan ook gestructureerd op mijn bureau te vinden. Buiten werktijd ben ik ook actief bezig met het ordenen van mijn zaakjes. De onderwerpen van de lijstjes lopen enorm uiteen van herinneringen tijdens tripjes, series die worden aangeraden, verjaardagen, sportplanningen tot uitgaven per maand. Het maken van lijstjes geeft mij rust. Daarnaast kan ik ook mijn creatieve ei kwijt. De lijstjes ontwerp ik met verschillende kleuren stiften, stickers en tape.

Creachick Journal

Het Journal heeft een gave uitstraling. De petrolblauwe kaft met witte doodles ziet er uitnodigend uit. Het Journal bevat een beige elastiek om het boek bijeen te houden en een beige elastiekring voor een pen. Het Journal bestaat uit 224 stevige pagina’s met stippen. De pagina’s zijn dik genoeg, dus stiften drukken niet door op de volgende pagina. Voorin het Journal van Creachick zit een inspiratieboekje met leuke tips en achterin zit een kartonnen hoes waarin je stickers en aantekeningen kunt bewaren.

Mijn mening

Ik raad dit Journal van Creachick zeker aan. Je kunt structuur creëren op een creatieve manier. Naast het fijne uiterlijk van het Journal heeft het een handig formaat, dus je kunt het goed meenemen.

Het Journal is voor € 19,99 te koop op Bol.com 

 

Dit blogartikel bevat opgestuurde producten, maar dat maakt de review niet minder eerlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.