Een EK-TOTO in je klas

Een EK-TOTO in je klas!

Aanstaande vrijdag is het zover: dan begint het EK Voetbal. Juf Stephanie organiseert een EK-TOTO in haar klas. Lees hier hoe ze dat doet en download de prachtige schema’s die ze heeft gemaakt.

Bedoeling

De leerlingen voorspellen de eindstand van de verschillende voetbalwedstrijden.

Benodigdheden

Voor deze activiteit heb je de verschillende bladen uit de download nodig.

Voorbereiding

Print voor alle leerlingen (die meedoen) de bladen met de pouleschema’s uit. Zij kunnen deze individueel invullen. Je kunt ze ook uitprinten en in de klas ophangen. Dan kun je de schema’s gezamenlijk als klas invullen.

Een EK-TOTO in je klas

Aanstaande vrijdag is het zo ver, dan begint het EK voetbal. 
Hebben jullie ook fanatieke EK fans in de klas? 
Nederland speelt aanstaande zondag 13 juni om 21:00 uur de eerste wedstrijd tegen OekraĆÆne. Rondom het EK Heeft juf Stephanie (@vsojuf) de wedstrijden uitgewerkt in een pouleschema. 
Elke poule is uitgewerkt op een apart blad. Daarnaast zijn ook de invulbladen voor de kwartfinale, de halve finale en de finale te vinden. Per poule staat aangegeven wie er moet spelen en wanneer deze wedstrijd plaatsvindt. Leuk om in het klaslokaal op te hangen of te verkleinen en zo een schema te maken voor de leerlingen. Deze schema’s kunnen de leerlingen individueel of gezamenlijk als klas invullen.
Bij juf Stephanie in de klas kwam al het idee om een TOTO op te zetten met spekjes. Welk land denk jij dat gaat winnen? Veel plezier er mee! 
Juf Stephanie staat vrijdag te juichen in haar juichcape šŸ˜‰ 

Downloads

Je vindt juf Stephanie ook op Instagram. šŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.